Skip to content

Wie zijn wij?

ARTIESTEN

Roy

06 38 51 54 43

Op jonge leeftijd merkte ik al dat ik niets leuker vond dan met een pen en wat papier bezig te zijn. Net als de meeste tattoo artists begon ik met tatooëren aan huis en sinds eind 2010 is Tattoo Shop Drunen in een prachtig pand aan de Grotestraat een feit.

Na de nodige ‘vlieguren’ heb ik mezelf ondertussen verschillende stijlen eigen gemaakt, met een extra passie voor Maori. Op deze website en in de studio kun je verschillende tattoos in verschillende stijlen bekijken die ik door de jaren heen gezet heb. 

Deze creaties zijn samen in overleg met de klant tot stand gekomen, aangezien deze bij ons altijd centraal staat. We willen graag dat deze klant het gevoel heeft dat hij/zij op de juiste plek is voor zijn of haar persoonlijke versiering. 

Jeroen

06 18 98 28 88

Als een klein jochie was ik altijd aan het tekenen, het creatieve zat er altijd al in. Op het grafisch lyceum werd ik per ongeluk al een beetje voorbereid op het leven als tattoo artiest.

Net als de meesten ben ik gewoon aan huis begonnen, en later een eigen zaak gestart. Nu 10+ jaar later kan ik mezelf wel een allround tattoo artiest noemen. Van portret tot japans, black and grey, color, polynesian, 3D, coverwerk, voor werkelijk alles kun je bij me terecht.

Bij ons staat de klant op nummer 1, en is elke tattoo weer een custom kunstwerkje.

App, bel of mail me voor een afspraak of kom gezellig even langs om je wensen duidelijk te maken.